Frankrijk

- Fotoalbum


Europa

 1. Denemarken
 2. Duitsland
 3. Engeland
 4. Finland
 5. Frankrijk
 6. Griekenland
 7. Groenland
 8. Hongarije
 9. Ierland
 10. IJsland
 11. Italie
 12. Kroatie
 13. Luxemburg
 14. Noorwegen
 15. Oostenrijk
 16. Portugal
 17. Schotland
 18. Slovenië
 19. Spanje
 20. Tsjechie
 21. Wales
 22. Zweden
 23. Zwitserland

Rondreizen Frankrijk vanaf € 255,-

Op zoek naar een schitterende rondreis door Frankrijk? We hebben enkele aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen voor u geselecteerd waarbij het gehele scala...  >> Aanbiedingen voor een rondreis door Frankrijk

Rondreis Frankrijk van 7 dagen al v.a. € 220

Rebel Travel auto rondreizen in Frankrijk zijn uitgebreid en divers! Van gemoedelijke en sfeervolle familiehotels tot zeer luxe strand- en landhuishotels. Bijna alles is mogelijk bij Rebel Travel.  >> Autorondreizen Frankrijk

Rondreis door Frankrijk

Frankrijk... een land van wijn, zandstranden, mode, kastelen, champagne, rivieren, meren, en natuurlijk Parijs: de stad van de liefde. De mogelijkheden en variëteit is gigantisch in Frankrijk en dit maakt het land een paradijs voor een rondreizende toerist op zoek naar cultuur in combinatie met natuur dicht bij huis.

De lange geschiedenis van het Frankrijk is goed bewaard gebleven. Dit is te zien aan de grote hoeveelheid kastelen, burchten, kerken, paleizen en abdijen. Het aantal historische steden, dorpen, musea en overige interessante locaties zijn eindeloos. De culinaire smaak van de Fransen is over de gehele wereld vermaard en heerlijk eten en prachtige wijn is altijd voorhanden. De accomodaties variëren van prachtige hotels tot eenvoudige campings en alles wat daar tussen zit. Tijdens een rondreis door Frankrijk is een bezoek aan de landingsstranden van D-Day in Normandië een aanrader.

Frankrijk beschikt over een enorme diversiteit in natuur. In de Alpen en Pyreneeën kunt u wandelen, fietsen, klimmen of andere sporten zoals kanoën beoefenen. De kustgebieden zijn uitermate geschikt voor lekkere standsessie. In het Franse binnenland vind u mooie bossen, meren en heuvellandschap. Ga ook van de gebane paden af en rij niet alleen op de tolwegen, maar pak geregeld een "route national". Frankrijk is een uniek land en een rondreis dubbel en dwars waard.

Vind gevarieerd reisaanbod Frankrijk

Genieten als God doe je nog altijd in Frankrijk! Frankrijk is een heerlijk vakantieland, met haar klimaat en haar grote vakantieaanbod.  >> Ga naar Pharos Reizen

Parijs

Parijs, gelegen aan de rivier de Seine staat bekend als de lichtstad, de stad van de liefde en de stad van de kunst en cultuur. Romantici, kunstliefhebbers, fijnproevers en fans van shoppen komen hier goed aan hun trekken. De handigste manier om Parijs te verkennen is door gebruik te maken van haar uitgestrekte metro netwerk.  >> Lees meer over Parijs

Normandië is de provincie van Frankrijk die we allemaal kennen van de landing van D-Day. De kustlijn is afwisselend, waar mooie zandstranden en indrukwekkende rotspartijen elkaar afwisselen. Ook voor fietsliefhebbers is Normadië zeer geschikt. Kijk wel uit dat u niet te veel Calvados drinkt. Le Havre en Cean zijn leuke steden.

In een Frans woordenboek kan Aquitaine als synoniem voor veelzijdigheid worden gegeven. De hoofdstad van de regio is Bordeaux. De gehele Aquitaine is bekend om haar prachtige wijnen en kazen. Ook de natuur is enorm gevarieerd met een schitterende kuststrook, mooi binnenland en de indrukwekkende Pyreneeën.

Bretagne is vooral bekend om haar betoverende kust en binnenland. Naast de mooie natuur en luieren op zandstranden is er ook op het gebied van stadjes en cultuur veel te beleven. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen aan vis, crêpes, wijnen, cider en zeevruchten. Bretange is goed per fiets en voet te verkennen.

Met de Provence wordt het gebied rondom de steden Arles, Aix-en-Provence, Avignon, Digne, Draguignan en Fréjus bedoeld. Het woord ‘Provence’ staat synoniem voor orleanders, lavendel, bergen, de Mistral, zonnebloemvelden, het geluid van krekels en prachtige kleine stadjes waar u heerlijk kunt eten en wijn drinken.

De Midi Pyrénées is een van de regio's die toeristisch minder bekend is als de Provence en de Riviera, maar zeer zeker de moeite waard is. Het landschap is divers en varieert van hooggebergte tot vredige heuvels. Zoals in iedere regio in Frankrijk is ook de Midi Pyrénées doordrenkt met historie en Gotische en Renaissance cultuuruitingen.