Zwitserland

- Fotoalbum


Europa

 1. Denemarken
 2. Duitsland
 3. Engeland
 4. Finland
 5. Frankrijk
 6. Griekenland
 7. Groenland
 8. Hongarije
 9. Ierland
 10. IJsland
 11. Italie
 12. Kroatie
 13. Luxemburg
 14. Noorwegen
 15. Oostenrijk
 16. Portugal
 17. Schotland
 18. Slovenië
 19. Spanje
 20. Tsjechie
 21. Wales
 22. Zweden
 23. Zwitserland

Boek uw rondreis vakantie Zwitserland

Geniet op een rondreis door Zwitserland van prachtige meren en hoge bergtoppen. Ga op zoek naar de meertjes, gletsjers, watervallen, de fantastische uitzichten en natuurlijk chocolade en kaasfondue.  >> Ga naar Pharos Reizen

Autorondreizen Zwitserland: €308 per week

Rebel Travel auto rondreizen zijn uitgebreid en divers! Van gemoedelijke en sfeervolle familiehotels tot zeer luxe strand- en landhuishotels. Bijna alles is mogelijk bij Rebel Travel.  >> Autorondreizen Zwitserland

Rondreis door Zwitserland

Een groot voordeel van een rondreis door Zwitserland is dat er op een relatief klein gebied enorm veel afwisseling in natuur en cultuur. Precies wat je zoekt tijdens een rondreis. De goede infrastructuur maken Zwitserland ook uitermate geschikt voor een auto rondreis.

De natuur van Zwitserland is zeer veelzijdig en heeft voor ieder wat wils. In de zomer kunt u er heerlijk mountainbiken, klimmen, vissen kanoën. De Zwitserse Alpen zijn natuurlijk uitermate geschikt om in te wandelen. In de lager gelegen delen van Zwitserland zoals de Jura kan je heerlijk fietsen.

Zwitserland is een smeltkroes van haar omliggende landen met een uniek eigen karakter. Zwitserland is meer dan bergen, kaas en chocola. De steden van Zwitserland, zoals Bern, Genève, Lausanne en Zürich, zijn meer dan het bezoeken waard.

Veel van de steden in Zwitserland zijn gelegen aan prachtige meren en bieden een panorama op de vele bergen die het land rijk is. In de steden als in de berggebieden worden in de zomer talloze evenementen georganiseerd.

Het Berner Oberland één van de meest woeste, mooiste en veelzijdigste gebieden van de Alpen. Het massief van het Berner Oberland kenmerkt zich door vele gletsjers, donkere granietwanden, maar prachtige pittoreske dalen.

De Matterhorn is na de Mont-Blanc de bekendste berg van de Alpen. Aan de voet van deze majestueuze piek ligt Zermatt. Hier kunt u op en top genieten van rust, mede omdat auto’s niet zijn toegestaan in het dorp.

De Rivièra (La Côte) aan het meer van Genève heb je een prachtig uitzicht op de Alpen gecombineerd met warme zomers, idyllische dorpen, oude kastelen, wijnvelden. Opvallende toppen in het bergen-panorama zijn de Mont Blanc en Les Dents du Midi.

Zürich is een mondaine stad, gelegen aan het meer van Zürich. De stad staat bekend om haar vele gezichten. Vele concertzalen, podia en musea staan garant voor prachtige voorstellingen van klassiek tot modern. Na een avondje stappen kunt u de volgende dag rustig bijkomen aan het meer van Zürich.

Ticino is het Zwitserse canton grenzend aan Italië. Het gebied wordt gekenmerkt door Italiaanse invloeden, die u vooral kunt terugherkennen in de taal, de architectuur, de receptuur en de cultuur.

Graubünden is een kanton in het zuidoosten van Zwitserland, tegen de Oostenrijkse grens. Hoewel het Berner Oberland en Wallis een stuk bekender zijn doet Graubünden zeker niet onder!

Het Middenland ligt tussen de Jura en de Alpen in en is een soort hoogvlakte in Zwitserland. De meren van Genève, Luzern en de Bodensee bieden veel vertier op en om het water. In de steden Bern, Luzern, Lausanne, Genève en Zürich is het goed shoppen en natuurlijk mogen musea in deze steden niet ontbreken.