Duitsland

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Europa

 1. Denemarken
 2. Duitsland
 3. Engeland
 4. Finland
 5. Frankrijk
 6. Griekenland
 7. Groenland
 8. Hongarije
 9. Ierland
 10. IJsland
 11. Italie
 12. Kroatie
 13. Luxemburg
 14. Noorwegen
 15. Oostenrijk
 16. Portugal
 17. Schotland
 18. Slovenië
 19. Spanje
 20. Tsjechie
 21. Wales
 22. Zweden
 23. Zwitserland

Rondreis Duitsland van 7 dagen va € 207

Rebel Travel auto rondreizen zijn uitgebreid en divers! Van gemoedelijke en sfeervolle familiehotels tot zeer luxe strand- en landhuishotels. Bijna alles is mogelijk bij Rebel Travel.  >> Autorondreizen Duitsland

Top vakanties in Duitsland

Duitsland heeft het allemaal, of u nu een wandelvakantie of een fietsvakantie wilt, of genieten van een all inclusive vakantie.  >> Ga naar Pharos Reizen

Rondreis door Duitsland

Duitsland is een topbestemming voor een rondreis per auto, trein of fiets. De sfeer is er namelijk gemoedelijk, de accommodaties goed verzorgd, de bevolking gastvrij, de natuur veelzijdig en op cultureel gebied is er in Duitsland ook veel te ontdekken. Bovendien is Duitsland een infrastructureel paradijs en dat maakt het rondreizen wel zo makkelijk.

Een rondreis door Duitsland betekent een mix tussen zowel cultuur als natuur. Enkele interessante Duitse steden zijn bijvoorbeeld Keulen, Potsdam, München, Frankfurt en natuurlijk de hoofdstad Berlijn. Het nachtleven van de Duitse steden is meer dan goed te noemen en de winkelmogelijkheden zijn eindeloos! Maar ook de kleineren steden, bijvoorbeeld in centraal Duitsland, langs de Rijn en Moezel en in Beijeren zijn een bezoek waard. Door heel Duitsland zijn vele kastelen, burchten en musea te bewonderen.

Ook op het gebied van natuur heeft Duitsland veel te bieden, het land heeft maarliefst 93 natuurparken. In deze natuurgebieden kunt u heerlijk wandelen, fietsen, en paardrijden. De uitlopers van de Alpen bieden de mogelijkheid tot actieve buitensporten. Ontspanning is ook altijd dichtbij. De kusten van de Noordzee, Oostzee en de oevers van meren en rivieren creëren meer dan genoeg mogelijkheden voor recreatie op en om het water.

Sfeer filmpjes Duitsland

Wilt u weten wat u te wachten staat of zich alvast verlekkeren aan een filmpje over Duitsland? We hebben enkele filmpjes voor u opgezocht. Klik...  >> Filmpjes Duitsland

Beieren kenmerkt zich door heuvels, bergen, rivieren en prachtige meren en bossen. München is de hoofdstad van Beijeren. In Beieren kunt u wandelen en fietsen. Op het gebied van cultuur heeft Beijeren ook veel te bieden. Door Beijeren lopen zogenaamde "Straße's". Dit zijn routes langs bezienswaardigheden en mooie natuur.

Berlijn is een gave stad. Een bezoek aan Berlijn is niet compleet na een bezoek aan Brandenburger Tor, het Pergamon museum, een wandeling over de Kurfürstendamm, De Reichstag, de Berliner Dom en de Berlijnse Muur. De winkelmogelijkheden doen niet onder voor die van London. In Berlijn is het goed stappen er zijn meer dan 150 musea.

Keulen (Köln) is vooral bekend om haar indrukwekkende kathedraal. Er zijn in deze studentenstad veel mooie musea te bezoeken. De meer dan 3000 jaar historie van de stad is in beeld gebracht in het Rooms-Germaans Museum. Shoppen is in Keulen een belevenis en ga in december naar de beroemde kerst-markt van de stad.

Het Zwarte Woud (Schwarzwald) ligt in het uiterste zuid-westen van Duitsland en kenmerkt zich door een combinatie van romantiek, rust, prachtige natuur, buiten (sport) activiteiten en ontspanning. Los van de prachtige natuur in het gebied is er voor de culinaire toerist een hoop goeds te vinden. Er liggen ook prachtige kastelen.

De Rijn ontspringt in de Alpen en baant zich een weg naar de Noordzee, maar bedoelen hier het gebied tussen Keulen en Rüdesheim, ook wel de “Romantische Rijn” genoemd. Schloss Drachenburg, natuurpark Siebengebirge (Siebengebergte), het Pfalzgrafenstein, het dal van de Lorelei, fietsen en een wijnmakerij zijn aanraders.