Maleisie

- Highlights
- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Maleisie > Sfeer filmpjes Maleisie

Sfeer filmpjes Maleisie

Ga je een rondreis door Maleisië maken? Rondreisdoor.nl heeft de leukste filmpjes op een rij gezet, zodat je een goede indruk van dit veelzijdige land krijgt.

Malaysia Truly Asia – Undeniable Malaysia

Deze video geeft je in één minuut een sfeerimpressie van de Maleisische natuur met zijn nationale parken, prachtige onderwaterwereld, tropische eilanden en bijzondere wildlife. De steden komen echter niet aan bod, dus bekijk dit filmpje vooral als je geïnteresseerd bent in de natuur!

Malaysia Travel Video

Dit filmpje duurt met zijn vijf minuten wat langer dan de andere filmpjes, maar geeft dan ook een goede indruk van het veelzijdige Maleisië. Terwijl de voice-over veel informatieve (maar soms wat saaie) informatie geeft, word je ondertussen door de prachtige foto’s meegenomen langs de steden, hooglanden, onderwaterwereld, stranden en jungle van Maleisië. Een leuk filmpje als je wat meer over dit land wilt weten voor je rondreis!

One Golden Celebration: Malaysia welcomes the world

In deze video uit 2007 staan de jaarlijkse festivals van Maleisië centraal, zoals Colours of Malaysia, Thaipusam Festival en Merdeka Celebration. Je krijgt in dit filmpje geen bezienswaardigheden van het land te zien, maar je krijgt wel een goede indruk van de belangrijkste Maleisische feestelijkheden. Een bezoek aan een festival is de ideale manier om kennis te maken met de lokale bevolking en hun bijzondere gebruiken!

Malaysia Truly Asia – Eco & Culture 2012

Dit korte filmpje geeft heel beknopt een indruk van de Maleisische cultuur en natuur. Je ziet hierin onder meer de bekende rafflesia, de grootste bloem ter wereld die maar enkele dagen bloeit.