Thailand

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Thailand > Boek eenvoudig een duurzame rondreis Thailand

Boek eenvoudig een duurzame rondreis Thailand

Thailand biedt als vakantiebestemming een succesvolle combinatie van rijke cultuur en historie, grote variëteit aan bezienswaardigheden, een goed werkende infrastructuur, uitstekende stranden, fantastische hotels, een overheerlijke keuken, mooie natuurlijke omgeving, een prima prijs-kwaliteitverhouding en een zeer vriendelijke en gastvrije bevolking.

Door de enorme economische groei over de afgelopen jaren kan Thailand worden omschreven als een ontwikkeld land waar de laatste technologie aanwezig is. Dit betekent niet dat de Thaise cultuur daardoor is aangetast. Waar u ook komt in Thailand, u treft een sfeer aan zoals die decennia geleden ook was.
Thailand en met name Bangkok heeft een unieke lokatie. Omdat de meeste vluchten uit Europa, Afrika, Noord en Oost-Azië, Australië en het Amerikaanse continent aankomen in Bangkok, is de stad dé uitvalsbasis voor reizen in Zuidoost-Azië.

BezoekThailand.nl en WIN-WIN (Asia) willen door middel van duurzaam toerisme een bijdrage leveren aan de lokale economie, ecologie en sociale omgeving van Zuid-Oost Azië. De gebruiksvriendelijkheid en het boekingsgemak op deze website is enorm goed. U boekt eenvoudig enkel een interessante excursie of stelt een complete reis samen.Meer weten? Kijk op de site van BezoekThailand.nl.