Thailand

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

  1. Abu Dhabi Dubai
  2. Bhutan
  3. Cambodja
  4. China
  5. India
  6. Indonesie
  7. Japan
  8. Iran
  9. Jordanie
  10. Laos
  11. Malediven
  12. Maleisie
  13. Myanmar (Birma)
  14. Nepal
  15. Noord Korea
  16. Oman
  17. Rusland
  18. Sri Lanka
  19. Thailand
  20. Turkije
  21. Vietnam
Rondreis > Azie > Thailand > Duiken in Thailand

Duiken in Thailand

Thailand is met zijn warme, helderblauwe water en prachtige onderwaterwereld een waar duikersparadijs voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt tijdens je rondreis door Thailand op veel plekken duiken, maar wat zijn de mooiste duikspots die je echt niet mag missen? Rondreisdoor.nl zet ze voor je op een rij.

Koh Tao

Het tropische eiland Koh Tao is vooral onder beginnende duikers een populaire bestemming. Je vindt hier dan ook veel duikscholen waar je voor een relatief lage prijs je PADI-certificaat kunt halen. In het warme en heldere water rondom Koh Tao heb je geen last van een sterke stroming en zie je onder meer tropische vissen en prachtig koraal.

Koh Lanta

Het eiland Koh Lanta ligt in het zuiden van Thailand aan de Andamanse Zee. Rondom het eiland vind je verschillende goede duikspots, waarbij Hin Daeng en Hin Muang vaak als mooiste plekken worden aangemerkt. Het water rondom Koh Lanta is met name geschikt voor ervaren duikers. Je kunt hier onder meer bijzondere walvishaaien en indrukwekkende reuzenmanta’s spotten!

Similan Eilanden

De negen Similan Eilanden liggen in de Andamanse Zee en vormen samen een nationaal park. De Similan Eilanden worden tot de mooiste duiklocaties van Thailand gerekend vanwege hun adembenemende onderwaterwereld. Je kunt hier onder enorme rotsblokken door zwemmen, waaierkoralen bewonderen en onder meer haaien, roggen en zeesterren tegenkomen.