Indonesie

- Sfeer filmpje


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Indonesie > Zelf een rondreis door Indonesie samenstellen

Zelf een rondreis door Indonesie samenstellen

Rond de evenaar ligt een enorme archipel van tropische eilanden dat zich uitstekend leent voor een afwisselende rondreis. Op ieder eiland wonen verschillende mensen met ieder hun bijzondere gewoonten, bouwstijlen en religies. Op ieder Indonesisch eiland is de natuur weer anders met vaak regenwouden, meren en overal vulkanen en palmenstranden.
 
Met Riksja Indonesië reis je individueel en in de stijl van het land. Je kunt kiezen uit bouwstenen op Java, Bali, Lombok, Komodo, Flores, Sumatra en Sulawesi, waarmee je je eigen Indonesië reis samenstelt. Je slaapt in kleinschalige karakteristieke accommodaties die passen bij de sfeer en cultuur van de eilanden of die gewoon mooi liggen in een palmentuin of aan het strand.

Op eigen tempo reis je per minibus, per privé auto met chauffeur, per trein dwars door het binnenland, per boot of per vliegtuig. Op Bali kun je zelf rijden met een huurauto om het echte 'vrije' gevoel te ervaren. De reisspecialisten helpen je graag met het samenstellen van je ideale Indonesië reis.Stel je eigen Indonesiƫ reis samen of kies een van de individuele rondreizen van Riksja Indonesiƫ.