CambodjaAzie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Cambodja > Boek eenvoudig een duurzame rondreis Cambodja

Boek eenvoudig een duurzame rondreis Cambodja

BezoekThailand.nl en WIN-WIN (Asia) willen door middel van duurzaam toerisme een bijdrage leveren aan de lokale economie, ecologie en sociale omgeving van Zuid-Oost Azië, waaronder dus Cambodja. De gebruiksvriendelijkheid en het boekingsgemak op deze website is enorm goed. U boekt eenvoudig enkel een interessante excursie of stelt een complete reis samen.

Hét hoogtepunt van Cambodja is natuurlijk de oude stad van Angkor vlakbij Siem Reap. Angkor is door Unesco in 1992 tot werelderfgoed verklaard. Maar er is meer te zien in en rondom Siem Reap. Stap terug in de tijd in het Franse kwartier met haar charmante hotels en gezellige restaurants. En breng een bezoek aan het 'drijvende dorp'.

Ook een bezoek aan de hoofdstad Phnom Phen mag tijdens een reis door Cambodja niet ontbreken. De hoofdstad heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en is nu een aangename stad om een paar dagen te verblijven. Wilt u ook de minder toeristische plekken van Indochina ontdekken? Breng dan een bezoek aan Noordoost-Cambodja. Hier vindt u ondermeer de badplaatsen Shianouke Ville en Kep. Minder ontwikkeld maar zeker met Cambodjaanse charme.

Meer weten? Kijk op de site van BezoekThailand.nl.