BrazilieZuid Amerika

  1. Argentinie
  2. Brazilie
  3. Bolivia
  4. Chili
  5. Costa Rica
  6. Ecuador
  7. Guatemala
  8. Peru
  9. Suriname
  10. Venezuela
Rondreis > Zuid Amerika > Brazilie > Braziliƫ rondreis zelf samenstellen

Braziliƫ rondreis zelf samenstellen

Slaap in een hotel aan de Copacabana met uitzicht op het Christusbeeld, een houten jungle lodge midden in de Amazone en een knusse hangmatpousada aan het strand. Puzzelen met reisonderdelen (bouwstenen) die je in je eigen reistempo van Rio de Janeiro, via authentieke koloniale dorpjes en dwars door het groene binnenland naar de Amazone brengen. Het kan via Riksja  Brazilië.

Met behulp van onze bouwstenen stel je je eigen reis samen. Een van de Brazilië specialisten werkt jouw ideeën na persoonlijk overleg zorgvuldig uit. Omdat de specialisten recentelijk zelf in Brazilië geweest zijn kennen zij de leuke plekjes die je op een bijzondere manier kennis laten maken met dit land.

Brazilië is een gevarieerd land. Waar het zuiden door de enorme economische groei steeds meer Westers aanvoelt heerst er in het noorden een bruisende Afrikaanse cultuur. In de binnenlanden vind je verschillende wereldberoemde natuurparken. De Amazone staat ook wel bekend als de longen van de wereld door zijn immense omvang en ten zuiden hiervan vind je uitgestrekte moeraslanden waar je bij Braziliaanse cowboys op hun ranch kunt slapen.

Tegen de grens met Argentinië aan liggen de grootste watervallen van Zuid-Amerika waar wij het zelf een unieke ervaring vonden om met een boot langs te varen. Voor de echte natuurliefhebber is het smullen. Wanneer Brazilianen zelf een paar dagen vrij hebben trekken ze massaal naar het strand, waadoor er langs de gehele 3000 kilometer kuststrook een echte Braziliaanse strandcultuur te vinden is. Wij kiezen als verblijf voor kleinschalige pousada’s op loopafstand van de mooie stranden, maar weg van het massatoerisme. Zodat je je reis relaxt kunt afsluiten. 

Wil je graag bijzondere natuur combineren met koloniale steden en idyllische stranden? De Brazilië specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Met Riksja Brazilië verblijf je in sfeervolle hotels die we zelf geselecteerd hebben omdat ze goed in de omgeving passen waar je verblijft. Op de plaatsen waar wij het zelf leuk vonden een excursie in te plannen nemen we dit op in je persoonlijke reisplan. Daarnaast vonden we het op sommige plekken fijn om begeleid te worden door een goede Engelssprekende gids, bijvoorbeeld om dieren aan te wijzen die je zelf nooit zou hebben gespot of je wegwijs te maken in een nieuwe stad waar deze lokale bewoner de bijzondere plekjes kent.

Stel je eigen Brazilië reis samen of kies een van de individuele rondreizen van Riksja Brazilië.