Argentinie

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Zuid Amerika

  1. Argentinie
  2. Brazilie
  3. Bolivia
  4. Chili
  5. Costa Rica
  6. Ecuador
  7. Guatemala
  8. Peru
  9. Suriname
  10. Venezuela
Rondreis > Zuid Amerika > Argentinie > Argentinië en Chili op je eigen manier

Argentinië en Chili op je eigen manier

Bouw je eigen reis en verblijf op de leukste plekjes in Argentinië  en Chili; een wijnbodega, een estancia waar gaucho's leven, een hotel met uitzicht op walvissen of een berghut tussen de gletsjers. Riksja Argentinië regelt een stadsrit voor je naar de wijk waar Maradona opgroeide, een wandeltocht tussen ruige bergtoppen en diepblauwe meren of een boottocht tussen gigantische ijsschotsen in Patagonie.

Op onze website staan Argentinië  en Chili bouwstenen, waarmee je je eigen reis samenstelt. Naast bouwstenen bieden we ook een aantal individuele rondreizen. Deze rondreizen hebben hetzelfde karakter als de bouwstenen en segmenten, maar zijn alvast in de juiste volgorde gezet.

In Argentinië reis je over het algemeen met het vliegtuig omdat de afstanden groot zijn. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om verschillende plaatsen met de nachtbus, bus of boot te combineren. En op een aantal plaatsen in Argentinië kun je zelf op pad met een huurauto. Onze Argentinië reisspecialist geeft je graag advies over waar je het beste welk vervoersmiddel in kan zetten.


Stel je eigen reis samen of kies een van de individuele rondreizen op Riksja Argentinië