Papoea-Nieuw-GuineaOceanie

  1. Australie
  2. Nieuw Zeeland
  3. Polynesie
  4. Papoea-Nieuw-Guinea

Vliegtickets naar Paoea Nieuw Guinea

Voordelige tockets naar de betoverende wereld van de Papoea’s. Reis rond over het op een na grootste eiland van de wereld!  >> World Ticket Centre

Rondreis door Papoea-Nieuw-Guinea

Zet uw tropenhoed maar op, slik wat malariapillen en boek een rondreis naar één van de meest intrigerende landen ter wereld: Papoea-Nieuw-Guinea. Het is een unieke bestemming door haar uitgestrekte regenwouden in het binnenland, de tropische kuststrook, eilanden, bergen én haar boeiende inheemse bevolking. Tijdens een rondreis door het ongerepte Papoea-Nieuw-Guinea baadt u niet in luxe, wat de charme van de rondreis alleen maar verhoogd.

Papoea-Nieuw-Guinea ligt op de evenaar en is hoofdzakelijk bebost met tropisch regenwoud. In deze bossen komt bijzondere flora en fauna voor. Vaak weet een gids hier veel uitleg over te geven. In de binnenlanden van Papoea-Nieuw-Guinea leven inheemse stammen al duizenden jaren onveranderd en een bezoek aan een stam geeft een interessante inkijk in hun leven. Zelfs bergwandelaars komen aan hun trekken in de Owen Stanley Range, het bergmassief van Papoea-Nieuw-Guinea. Zo is Mount Wilhelm met 4509  meter de hoogste berg van het land. Reizen over de grote rivieren is trouwens een goed alternatief voor de slechte infrastructuur. Op Papoea-Nieuw-Guinea komen vulkanen voor en een wandeltocht naar de top van een vulkaan mag niet op uw programma ontbreken.

Voor de kust van Papoea-Nieuw-Guinea liggen prachtige eilanden waarvan New Ireland, Bougainville en New Britain de belangrijkste zijn. Genieten van tropische stranden, atollen en koraalriffen kan bijvoorbeeld op Nusa Island en New Britain. Een bezoek aan één van deze eilanden en genieten van duiken en het strandleven aldaar is een mooie afsluiter van een onvergetelijke reis door het indrukwekkende Papoea-Nieuw-Guinea.


View Larger Map

Sfeer filmpjes Papoea-Nieuw-Guinea

Wilt u weten wat u te wachten staat of zich alvast verlekkeren aan een filmpje over Papoea-Nieuw-Guinea? We hebben enkele filmpjes voor u opgezocht. Klik...  >> Filmpjes Papoea-Nieuw-Guinea