AustralieOceanie

  1. Australie
  2. Nieuw Zeeland
  3. Polynesie
  4. Papoea-Nieuw-Guinea

Australie rond met een camper

Geniet in uw eigen tempo van het prachtige Australie. Bij World Ticket Center heeft u ruime keuze uit Fly & Camper reizen.  >> Camper huren bij WTC

Zoek & boek uw vlucht naar Australie

Vergelijk alle airlines en vind de beste aanbieding voor uw vliegticket naar Australie.  >> Cheap tickets naar Australie

Rondreis door Australiƫ

Australië is het kleinste continent op aarde maar een grootse bestemming voor een rondreis. Hoewel het merendeel van het oppervlakte uit woestijn bestaat is er toch een enorme diversiteit aan landschap, flora en fauna te vinden. Naast de uitgestrekte natuurgebieden heeft Australië een hele leuke moderne cultuur en een leuk stedelijk leven. Syndey en Melbourne zijn de bekendste grote steden van het land waar relaxe 'ozzies' met volle teugen van het leven genieten.

De in het zuid-oosten gelegen Sydney en Melbourne zijn de grootste steden van het land, hoewel het rustige Canberra de hoofdstad van Australie is. Met vier miljoen inwoners is Sydney de grootste stad van het land. De bekendste bezienswaardigheid is zonder twijfel het Sydney Opera House. Andere bezienswaardigheden zijn de Darling Harbour en de Royal Botanic Gardens. Melbourne is de hoofstad van de prachtige provincie Victoria. Melbourne biedt enorm veel vertier en de omliggende omgeving herbergt prachtige natuur. Ook in de steden Perth en Cairns is het goed toeven. Bij veel rondrezien door Australië doet u zowel Sydney als Melbourne aan.

Een rondreis door Australië voert u verder naar de aan de oostkust duikgebieden, vooral bij het grootste koraalrif ter wereld; het Great Barrier Reef. In het midden van Australië komen uitgestrekte woestijnen voor. Centraal in Australië ligt het Nationaal park Uluru-Kata Tjuta, vooral bekend om Ayers Rock (Uluru), een vast onderdeel van veel rondreizen door australië. Het noorden is wat tropischer van aard en ligt Nationaal park Kakadu, vooral bekend om de zgn wetlands. In de zuidelijkste provincie Victoria ligt onder andere het Grampians National Park en is het rijden van de Great Ocean Road een aanrader.


View Larger Map