Home

  1. Afrika
  2. Azie
  3. Europa
  4. Noord Amerika
  5. Oceanie
  6. Zuid Amerika
  7. Antarctica
Rondreis > Reisnieuws

Vissen bij prachtige fjorden en bergmeren

10-05-2015 - De Noorse stad Ålesund staat bekend als dé plek om te vissen: op prachtige plekken langs de kust, in de fjorden of bij de bergmeertjes heb je vrijwel altijd beet!
 >> Vissen in √Ölesund

Bergbeklimmen op een tropisch eilandje

09-05-2015 - Koh Tao staat met zijn witte zandstranden vooral bekend als de ultieme relaxbestemming, maar wist je dat je hier ook kan leren bergbeklimmen?  >> Het tropische eilandje Koh Tao

Bezoek een kleurrijke souk in Amman

06-03-2015 - In Amman vind je veel kleurrijke souks: traditionele markten waar je leuke koopjes kunt vinden en ondertussen kennis maakt met de lokale bevolking.  >> Bezoek een souk in Amman

Macau: alle highlights op een rijtje

24-03-2014 - Wie in het zuiden van China verblijft kan prima een dagtocht ondernemen naar Macau. Dit dichtstbevolkte gebied ter wereld ligt op slechts 70 km afstand van Hongkong en is in minder dan een uur reizen met de veerboot ter bereiken.

Veilig rondreizen met eigen auto

24-02-2014 - Wie een rondreis met eigen auto maakt, weet dat hij zijn eigen reisleider is. De voordelen zijn er legio, maar het is wel handig om te letten op jouw veiligheid.

Snorkelen bij tropische eilandjes

07-01-2014 - Voor de kust van de Thaise badplaats Pattaya vind je een prachtige onderwaterwereld en vele tropische eilandjes: de perfecte locatie om te gaan snorkelen én relaxen!  >> Snorkelen bij tropische eilandjes voor de kust van Pattaya

Kus de Blarney Steen

12-11-2013 - Het middeleeuwse Blarney Castle bij Cork trekt jaarlijks vele bezoekers vanuit de hele wereld, die allemaal dezelfde wereldberoemde steen willen kussen.
 >> Bezoek Cork

De leukste reistips voor Canada

11-11-2013 - De 25-jarige Anke Hartmann woonde een jaar in Canada en vertelt je alles over de mooiste plekken, handigste reistips en leukste weetjes over Canadezen!

Bewonder een twaalf meter hoge boeddha

10-11-2013 - Op het tropische eilandje Koh Samui kun je een enorm boeddhabeeld bewonderen van maar liefst twaalf meter hoog!
 >> Meer tips

Beklim de hoogste berg van Ierland

08-11-2013 - Bij Killarney kun je de hoogste bergtop van Ierland beklimmen: de 1038 meter hoge Carrountoohil geeft een prachtig uitzicht over de omgeving!
 >> Meer Killarney
Vorige pagina | Volgende pagina