Home

  1. Afrika
  2. Azie
  3. Europa
  4. Noord Amerika
  5. Oceanie
  6. Zuid Amerika
  7. Antarctica
Rondreis > Reisnieuws > Rondreis door Zuid-Europa in de lente

Rondreis door Zuid-Europa in de lente

In Nederland laat de zomer nog even op zich wachten. Een goede reden om nu nog een rondreis door Zuid-Europa te maken! In de zomer is het in de meeste Zuid-Europese landen te warm voor een avontuurlijke rondreis; de lente is daarentegen het ideale seizoen voor een rondreis door bijvoorbeeld Griekenland, Spanje of Italië.
 
Culinair genieten in Italië
Italië telt een tal van steden die een bezoek meer dan de moeite waard zijn. Je kan tijdens je rondreis door Italië cultuur snuiven in Rome, een romantische boottocht in Venetië maken, een originele foto bij de toren van Pisa maken en ga zo maar door. Voor welke stad je ook kiest, overal kan je heerlijk eten. Italianen, die weten wel hoe ze moeten koken. 
 
Verken veelzijdig Spanje
Heb je al eens een stedentrip naar Madrid of Barcelona gemaakt? Of al eens het feestbeest op Ibiza uitgehangen? Dat betekent niet dat je heel Spanje al hebt gezien. Wat dacht je van de Baskische stad Bilbao of Sevilla, de grootste stad van Andalusië? Ga je liever voor zon, zee en strand? Waar wacht je dan nog op. Bezoek de Canarische eilanden!
 

Eilandhoppen in Griekenland
Griekenland volledig ontdekken kan je het beste doen door van eiland naar eiland te gaan. Bezoek de witgekalkte straatjes van de Cycladen, combineer een bezoek aan hoofdstad Athene met de eilanden in de Sardonische golf of verken de natuur op de Ionische Eilanden. Kan jij een keuze maken?
 
Boek snel nog jouw rondreis
Kortom, boek snel nog een rondreis of fly-drive richting een Zuiden! Of kies voor een voordelige last-minute zonvakantie (buiten het seizoen) en huur ter plaatse een auto! Voor een aantrekkelijke prijs beleef je een prachtige vakantie.