Mexico

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Noord Amerika

  1. Canada
  2. Cuba
  3. Mexico
  4. Verenigde Staten
Rondreis > Noord Amerika > Mexico > Mexico rondreis zelf samenstellen

Mexico rondreis zelf samenstellen

Land van Maya's en Azteken, van koloniale steden, oerwouden en tropische stranden. Zo vol cultuur, natuur, kleur en geur, dat je er weken kunt doorbrengen. Je kunt je hier volledig door laten overspoelen of maak een keuze en kies de ingrediënten die bij jouw smaak passen.

Met Riksja Mexico reis je individueel en in de stijl van het land. Zo verblijf je in een haciënda met uitzicht op de ruïnes van Chichen Itza of een jungle lodge waar je het oerwoud hoort ontwaken. Wat maken brulapen een lawaai.

Door de kennis van de Riksja Mexico specialisten beleef je de reis op een bijzondere manier; na je bezoek aan de dodenstad Monte Alban daal je de berg af op een mountainbike of ga koken met een Mexicaanse kokkin die alleen maar Spaans spreekt. Is dit niet jouw taal, dan is het bijzonder om met ‘handen en voeten werk’ te ervaren hoe gastvrij de bevolking is. Naast de bekende Maya ruines als Palenque bezoek je ook minder bekende ruines zoals Calakmul, waar je vaak de enige bezoeker bent. Deze tempels mogen nog beklommen worden. Het is een hele klim, maar eenmaal bovenop sta je op een plek waar ooit machtige leiders over de Maya stad en de jungle regeerden.

Zowel per bus als ook met de auto is Mexico goed te bereizen. In de bus ontmoet je vriendelijke locals en wanneer je met de auto rijdt ben je flexibel om tussendoor te stoppen en in een mooie cenote te gaan zwemmen. Wat je smaak ook is de Mexico specialisten helpen je graag bij het samenstellen van je ideale Riksja Mexico reis.