Noorwegen

- Highlights
- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Europa

 1. Denemarken
 2. Duitsland
 3. Engeland
 4. Finland
 5. Frankrijk
 6. Griekenland
 7. Groenland
 8. Hongarije
 9. Ierland
 10. IJsland
 11. Italie
 12. Kroatie
 13. Luxemburg
 14. Noorwegen
 15. Oostenrijk
 16. Portugal
 17. Schotland
 18. Sloveniƫ
 19. Spanje
 20. Tsjechie
 21. Wales
 22. Zweden
 23. Zwitserland
Rondreis > Europa > Noorwegen > Cruisen langs de Noorse Fjorden

Cruisen langs de Noorse Fjorden

Noorwegen heeft een zeer lange kunstlijn. Deze lange kustlijn wordt veroorzaakt door de grote fjorden en talloze eilanden voor de kust. Vooral de fjoren zorgen voor een prachtig landschap. Het adembenemend mooie landschap komt het best tot zijn recht wanneer u dit vanaf het water bekijkt.

Cruisen langs de Noorse Fjorden is daarom een prachtige manier om dit ongelooflijk mooie land te verkennen. Achter ieder fjord, baai, rots etc. treft u een verrrassend betoverend landschap aan. De cruiseschepen varen langs alle high-lights en meren aan in de leuke en interessante steden. Reizen over water is ook een zeer prettige manier van reizen in een land waar geen twee meter asfalt recht ligt.

Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek. De website biedt de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld, waaronder een ruim aanbod in Noorwegen. Op de website kunt u ook een Persoonlijk Cruise Kompas samenstellen. U ontvangt dan een brochure die speciaal voor u is samengesteld met daarin alleen de cruises waar uw interesse naar uit gaat.Wilt u meer weten? Bezoek dan de site van Cruise Travel.nl.