IJsland

- Fotoalbum


Europa

  1. Denemarken
  2. Duitsland
  3. Engeland
  4. Finland
  5. Frankrijk
  6. Griekenland
  7. Groenland
  8. Hongarije
  9. Ierland
  10. IJsland
  11. Italie
  12. Kroatie
  13. Luxemburg
  14. Noorwegen
  15. Oostenrijk
  16. Portugal
  17. Schotland
  18. Sloveniƫ
  19. Spanje
  20. Tsjechie
  21. Wales
  22. Zweden
  23. Zwitserland
Rondreis > Europa > IJsland > Zelf een rondreis door IJsland samenstellen

Zelf een rondreis door IJsland samenstellen

Een reis naar IJsland neemt je miljoenen jaren mee terug, naar het ontstaan van de aarde. Een ruig land, waar je met je eigen huurauto de grillige natuur ontdekt, waar je ijzers onderbindt voordat je een gletsjer opgaat en de dag afsluit in bubbelende hotsprings. Op nog geen drie uur vliegen van Nederland…

Rondreizen in IJsland kan gemakkelijk individueel op eigen tempo, maar wel georganiseerd. Tenslotte is de beste reisperiode de maanden juni, juli en augustus; wanneer je de meeste kans hebt op heldere, zomerse (voor ons wat herfstige) dagen, maar ook wanneer het het drukst is. Het is daarom aan te raden je rondreis door IJsland vooraf te regelen. Je bent dan gegarandeerd van een plek in de meest knusse hotels, deelname aan excursies en van een eigen huurauto.

IJslandonline regelt je alles-erop-en-eraan rondreis, en heeft de meest bijzondere plekken al voor je geselecteerd. Reisspecialisten hebben zelf door het land gereisd en helpen je graag met het samenstellen van je ideale reis. Je kunt je reis zelf opbouwen uit bouwstenen of een keuze maken uit een van de individuele rondreizen, waar al combinaties van bouwstenen zijn gemaakt. Tijdens alle reizen zijn de excursies al inclusief, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Zo ga je per traditionele houten vissersboot walvissen spotten, doorkruis je per stoere 4x4 het haast onbegaanbare binnenland, trotseer je met je eigen gids de grootste ijskap van Europa en bezoek je de bekendste geisers wanneer de dagjesmensen al vertrokken zijn.

Er is geen overvloed aan sfeervolle hotels in IJsland, vanwege het korte reisseizoen. Maar waar bijzondere overnachtingen mogelijk zijn, heeft IJslandonline ze voor je geselecteerd. Zo overnacht je in een typische IJslandse farm of family guesthouse. Het zijn allen verzorgde overnachtingen met goede service, op mooie plekken of handig gelegen. De reis leg je af per eigen huurauto; de wegen zijn goed, het is veilig en zo reis je met alle vrijheid om te stoppen waar en wanneer je wilt.

Stel met behulp van bouwstenen je eigen IJsland reis samen of kies voor een van de individuele rondreizen van IJslandonline.nl.