Europa

  1. Denemarken
  2. Duitsland
  3. Engeland
  4. Finland
  5. Frankrijk
  6. Griekenland
  7. Groenland
  8. Hongarije
  9. Ierland
  10. IJsland
  11. Italie
  12. Kroatie
  13. Luxemburg
  14. Noorwegen
  15. Oostenrijk
  16. Portugal
  17. Schotland
  18. Slovenië
  19. Spanje
  20. Tsjechie
  21. Wales
  22. Zweden
  23. Zwitserland
Rondreis > Europa > Zelf een rondreis door Europa samenstellen

Zelf een rondreis door Europa samenstellen

Europa écht ontdekken, meer dan een appartementje aan de Costa of een huisje in het Toscaanse heuvelland. Met Riksja Europa reis je per (huur)auto naar bijzondere, vaak verborgen plekjes waar je overnacht in de sfeer van het land. Centraal in de steden of op een bereikbare plek daarbuiten. Een patiohotel tussen de sinaasappelbomen in hartje Sevilla of een wit Grieks eilandhuis met blauwe luiken, weg van de drukte. Niet ver onder de poolcirkel hoor je vanuit je Lapse boomstamhuis het geblaf van sledehonden, of aanschouw je vanuit je hot tub in IJsland het Noorderlicht.

Net als jij houden we niet van vol geplande reizen, je hebt de tijd om zelf dingen te ontdekken. Je kan je vakantie zo actief maken als je zelf wilt: port proeven in Porto op de fiets langs Gaudi’s meesterwerken of een boek-met-uitzicht op zee aan een verborgen baai aan de Middellandse Zee. Ontdek het hoge noorden tijdens een spectaculaire sneeuwscooter trail. Van noord naar zuid, van zuid naar noord, Europa blijft verbazen.

Stel met behulp van bouwstenen je eigen reis samen naar Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, IJsland of Lapland. Je kunt ook kiezen voor individuele rondreizen, waar al combinaties van bouwstenen zijn gemaakt. Kijk voor meer informatie op Zomerzin.nl.