Europa

 1. Denemarken
 2. Duitsland
 3. Engeland
 4. Finland
 5. Frankrijk
 6. Griekenland
 7. Groenland
 8. Hongarije
 9. Ierland
 10. IJsland
 11. Italie
 12. Kroatie
 13. Luxemburg
 14. Noorwegen
 15. Oostenrijk
 16. Portugal
 17. Schotland
 18. Sloveniƫ
 19. Spanje
 20. Tsjechie
 21. Wales
 22. Zweden
 23. Zwitserland
Rondreis > Europa > Zelf een rondreis door Europa samenstellen

Zelf een rondreis door Europa samenstellen

Europa écht ontdekken, meer dan een appartementje aan de Costa of een huisje in het Toscaanse heuvelland. Met Riksja Europa reis je per (huur)auto naar bijzondere, vaak verborgen plekjes waar je overnacht in de sfeer van het land. Centraal in de steden of op een bereikbare plek daarbuiten. Een patiohotel tussen de sinaasappelbomen in hartje Sevilla of een wit Grieks eilandhuis met blauwe luiken, weg van de drukte. Niet ver onder de poolcirkel hoor je vanuit je Lapse boomstamhuis het geblaf van sledehonden, of aanschouw je vanuit je hot tub in IJsland het Noorderlicht.

Net als jij houden we niet van vol geplande reizen, je hebt de tijd om zelf dingen te ontdekken. Je kan je vakantie zo actief maken als je zelf wilt: port proeven in Porto op de fiets langs Gaudi’s meesterwerken of een boek-met-uitzicht op zee aan een verborgen baai aan de Middellandse Zee. Ontdek het hoge noorden tijdens een spectaculaire sneeuwscooter trail. Van noord naar zuid, van zuid naar noord, Europa blijft verbazen.

Stel met behulp van bouwstenen je eigen reis samen naar Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, IJsland of Lapland. Je kunt ook kiezen voor individuele rondreizen, waar al combinaties van bouwstenen zijn gemaakt. Kijk voor meer informatie op Zomerzin.nl.