Vietnam

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Vietnam > Bouw je eigen Vietnam rondreis

Bouw je eigen Vietnam rondreis

Vietnam is een veelzijdige bestemming met een diverse mix van culturen, natuur en levendige steden. Stap in een houten bootje op de Mekong, wandel door groene rijstterrassen en laat je verrassen door de lokale Vietnamese keuken. Met de rondreizen van Riksja Vietnam maak je een individuele en afwisselende reis en slaap je in kleinschalige accommodaties die passen bij het sfeer van het land.

Bij Riksja Vietnam heb je de keuze uit verschillende bouwstenen om je eigen reis mee samen te stellen. Bouwstenen zijn korte reizen van meestal 3 tot 4 dagen verspreid door het land. Veel reizigers beginnen hun Vietnam reis in de bruisende stad Hanoi. Deze stad staat bekend om haar oude binnenstad met smalle straatjes, geurende eetstalletjes en bonte koopwaar. In en rondom Hanoi kun je kiezen uit diverse bouwstenen in het noorden van Vietnam. Een van de meest bijzondere ervaringen vonden wij een fietstocht tussen steile kalksteenrotsen.

Van het groene noorden reis je via de centrale binnenlanden naar het zuiden. Wat veel mensen niet weten is dat Vietnam een aantal mooie stranden heeft waar je heerlijk kan relaxen. Wij ontdekten een bijzondere overnachtingsplek in een houten bungalow op het strand van een heus palmeneiland. Eenmaal in het zuiden aangekomen maak je kennis met de levendige waterwegen van de Mekong Delta en heb je de mogelijkheid meer te leren over de geschiedenis van het land tijdens een trip naar de Cu Chi tunnels.

Met behulp van onze bouwstenen hebben we ook een aantal rondreizen in elkaar gezet die kunnen dienen als voorbeeldreis. Wil je ergens langer of korter blijven of een bouwsteen toevoegen dan gaan onze ervaren reisspecialisten graag voor je aan de slag. Kortom; met Riksja Vietnam stel je zelf je eigen ideale Vietnam reis samen.