Vietnam

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

  1. Abu Dhabi Dubai
  2. Bhutan
  3. Cambodja
  4. China
  5. India
  6. Indonesie
  7. Japan
  8. Iran
  9. Jordanie
  10. Laos
  11. Malediven
  12. Maleisie
  13. Myanmar (Birma)
  14. Nepal
  15. Noord Korea
  16. Oman
  17. Rusland
  18. Sri Lanka
  19. Thailand
  20. Turkije
  21. Vietnam
Rondreis > Azie > Vietnam > Hiken door groene rijstvelden in Vietnam

Hiken door groene rijstvelden in Vietnam

De prachtige natuur van Vietnam leent zich uitstekend voor mooie hikes van een paar uur tot een paar dagen. Trek door de groene rijstvelden, beklim de hoogste berg van het land en wandel door prachtige regenwouden!

Sa Pa

De omgeving van Sa Pa staat bekend als de mooiste plek om te hiken in Vietnam. Vanuit het stadje Sa Pa begin je je trekking over verharde wegen, maar deze worden al gauw ingeruild voor modderige paadjes. Het indrukwekkende uitzicht over de prachtige groene rijstvelden en terrassen maakt het klimmen en klauteren echter meer dan de moeite waard!

Phu Luong

In tegenstelling tot het toeristische Sa Pa is Phu Luong een prachtig natuurgebied temidden van twee bergen dat je in alle rust kunt ontdekken. Tijdens een hike door de vallei wandel je door groene regenwouden en rijstvelden, langs kalkstenen rotsen en door kleine dorpjes.

Cat Ba Island

Veel reizigers bezoeken Cat Ba Island als onderdeel van hun tour door Ha Long Bay. Tijdens een hike door het nationale park van Cat Ba Island wandel je door het groene regenwoud en kom je langs kalkstenen bergen. Veel hikers klimmen naar de hoogste top van Cat Ba Island voor een prachtig uitzicht over de omgeving.

Cuc Phuong

Cuc Phuong is het oudste nationale park van Vietnam van maar liefst 22.000 hectare groot. Dit natuurgebied staat onder meer bekend om zijn eeuwenoude bomen, traditionele dorpjes en bijzondere grotten. Met het betalen van de toegangsprijs help je mee met het beschermen van de natuur en het verbeteren van de lokale economie.