Thailand

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Thailand > Bouw je eigen Thailand gezinsreis

Bouw je eigen Thailand gezinsreis

Ontdek het bruisende Bangkok met je kids, overnacht op een jungleraft, geniet van de gastvrijheid van de Thai en verken de jungle op de rug van een olifant. Met ThailandKids stel je zelf je reis samen. Je slaapt in sfeervolle, kleinschalige en kindvriendelijke accommodatie, vaak met zwembad, en het reistempo is aan te passen aan je wensen. Je reist bijna altijd individueel, soms ook in kleine groepjes. Wij vonden dit een leuke afwisseling waar in we onze reiservaringen konden delen met andere gezinnen. We letten op je wensen, zoals een kindvriendelijk restaurant dichtbij, een hotel met zwembad en voldoende rust, zodat je met elkaar ook echt quality time samen hebt.

Je avontuur begint in Bangkok. Hier zie je de eerste tempels en snuif je de geuren op van het kruidige Thaise eten. Ook voor kinderen is Bangkok een leuke stad: breng een bezoekje aan Dusit Zoo, koel af in het zwembad of verken (samen met een gids) Bangkok per fiets. In het noorden van Thailand slaap je bij de Thai thuis, tijdens een trekking door de groene heuvels. Het tropisch regenwoud vind je in het zuiden van Thailand. Hier ervaar je hoe het is om midden in de jungle te overnachten in een lodge. Je hoort de gibbons en ziet ’s avonds de vuurvliegjes. Een gids laat je tijdens een wandeling de exotische flora en fauna zien. Afkoeling vind je in de rivier. Sluit je reis af op een van de tropische eilandjes die Thailand rijk is. Verken de onderwaterwereld met je snorkel en flippers of bouw een zandkasteel met je kinderen. ’s Avonds eet je in een van de vele kleine restaurantjes, op het strand met je voeten in het zand. Geniet van de Thaise gerechten of gewoon de Westerse keuken.

Je kunt je eigen rondreis samenstellen met de reisspecialisten van ThailandKids. Zij zijn zelf moeder en hebben reiservaring met hun kinderen. Ze kennen de bijzondere plekjes in Thailand en letten op kleinschaligheid, comfort en authenticiteit.