Thailand

- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Thailand > Bouw je eigen Thailand rondreis

Bouw je eigen Thailand rondreis

Ontdek de gouden tempels in Bangkok, overnacht bij de lokale bevolking tijdens een trekking, slaap in een drijvend huisje op de River Kwai en kom tot rust op een bountyeiland. Met Riksja Thailand maak je een veelzijdige individuele rondreis en slaap je in kleinschalige accommodaties in de sfeer van het land.

Wanneer je voeten na aankomst in Bangkok op Thaise grond staan, worden je zintuigen geprikkeld door de geuren, geluiden en beelden van Azië. Op straat vind je overal eettentjes, zie je monniken lopen en tuk tuks rijden af en aan. Tijdens een boottocht over de klongs van Bangkok ontdek je het leven van de locals, die in houten huisjes op palen in het water wonen. Kijk in de ogen van Buddha in de oude koningsstad Sukhothai en draai tijdens je homestay een paar dagen mee met de bewoners van een plattelandsdorp. Aan het einde van je reis is het tijd voor je snorkel en duik je de helderblauwe zee in van een ongerept eilandje in het zuiden.

Samen met onze reisspecialisten stel je je ideale Thailand rondreis samen. Je reist waar mogelijk met lokaal vervoer zodat je het land en de bevolking echt leert kennen.

Stel je eigen Thailand reis samen met onze bouwstenen of kies een van de individuele rondreizen van Riksja Thailand.