Maleisie

- Highlights
- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Azie

 1. Abu Dhabi Dubai
 2. Bhutan
 3. Cambodja
 4. China
 5. India
 6. Indonesie
 7. Japan
 8. Iran
 9. Jordanie
 10. Laos
 11. Malediven
 12. Maleisie
 13. Myanmar (Birma)
 14. Nepal
 15. Noord Korea
 16. Oman
 17. Rusland
 18. Sri Lanka
 19. Thailand
 20. Turkije
 21. Vietnam
Rondreis > Azie > Maleisie > Zelf een rondreis door Maleisië samenstellen

Zelf een rondreis door Maleisië samenstellen

Een reis door Maleisië is een belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Struin over de levendige 'nightmarket' in hartje Kuala Lumpur, dwaal langs koloniale gebouwen, ervaar de ongerepte jungle en reis door de eindeloze theevelden van de Cameron Highlands. Op Borneo sta je ineens oog in oog met Orang-oetans en koppensnellers. Uiteindelijk plof je neer op het witte poederstrand van één van de paradijselijke eilandjes.
 
Met Riksja Maleisië slaap je sfeervol in de stijl van het land. Je verblijft in kleinschalige hotels zoals een Chinees museum hotel, een houten cottage in een traditionele kampung of een landhuis middenin de theevelden compleet in Engelse stijl. Je fietst door de buitenwijken van Melaka of een tocht per traditionele trishaw langs wierooktempels.
 
Het vervoer regelen we tevoren voor je. De meeste reizigers reizen individueel per eigen huurauto; de wegen zijn goed onderhouden en de bewegwijzering duidelijk in het Engels, al regelen we ook een navigatie voor je ter plekke. Een huurauto geeft je alle vrijheid te stoppen waar en wanneer je wilt, zo beleef je naar onze mening het echte Maleisie achter de bekende hoogtepunten. Op Borneo reis je juist in kleine, internationale groepen. Zo kun je ervaringen delen met andere reizigers en op West-Maleisië je eigen weg gaan.
 
Stel met behulp van bouwstenen je eigen Maleisië reis samen of kies voor een van de individuele rondreizen van Riksja Maleisie.