Namibie

- Highlights
- Sfeer filmpje
- Fotoalbum


Afrika

  1. Botswana
  2. Egypte
  3. Marokko
  4. Madagaskar
  5. Mozambique
  6. Namibie
  7. Kenia
  8. Tanzania
  9. Zuid Afrika
Rondreis > Afrika > Namibie > Bouw je eigen Namibië rondreis

Bouw je eigen Namibië rondreis

Stel je eigen reis samen met behulp van onze bouwstenen. Reis individueel met je eigen huurauto of in een klein gezelschap dwars door het ruige en onbedorven landschap waar de term 'ruimte' betekenis krijgt.
 
Naast de hoogtepunten zoals de oranje zandduinen van Sossusvlei en het wild in Etosha kiezen wij kleinschalige accommodaties en bijzondere ontmoetingen. Zo slaap je in een stenen ‘Hans en Grietje-huisje’ bovenop een berg in Damaraland nadat je met een ranger te voet neushoorns bent gaan spotten. Tijdens je ontmoeting met de Bosjesmannen struin je met traditioneel geklede jagers door de bush terwijl zij in hun eigen kliktaal alles vertellen over gekookte bladeren als medicijn of sprinkhaan als delicatesse. Na je zoektocht naar de zeldzame woestijnolifant slaap je in een canvas koepeltent in het wildreservaat. ’s Avonds zit je bij het kampvuur en hoor je de bushgeluiden in de verte.
 
Ons team van Namibië reisspecialisten heeft veel reiservaring en helpt je bij het samenstellen van je eigen reis. Wij letten hierbij op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Wil je meer lezen van onze bouwstenen langs onder andere de oranje zandduinen in de Sossusvlei of een safari in Etosha, kijk dan op Riksja Namibië.