Kenia

- Sfeer filmpje


Afrika

  1. Botswana
  2. Egypte
  3. Marokko
  4. Madagaskar
  5. Mozambique
  6. Namibie
  7. Kenia
  8. Tanzania
  9. Zuid Afrika
Rondreis > Afrika > Kenia > Zelf een rondreis door Kenia samenstellen

Zelf een rondreis door Kenia samenstellen

Met safarivoertuigen trek je privé  of in een klein gezelschap de binnenlanden in van Kenia en Tanzania. Maak kennis met de cultuur van de Masai krijgers en Samburu Warriors. Je reist dwars door de wereldberoemde wildparken: Masai Mara, Amboseli, Serengeti en de Ngorongoro krater en komt vlakbij luierende leeuwen, tetterende olifanten en duizenden gnoes en zebra's. Je slaapt onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges.

Verlaat in deze regio de platgetrapte paden. Ga eenmaal terug van safari naar de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro, de witte stranden en wuivende palmen van Diani Beach in Kenia of ontdek het tropische eiland Zanzibar voor de kust van Tanzania.  
 
Op onze website stel je je eigen Kenia rondreis samen met bouwstenen. Onze ervaren reisspecialist helpt je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis. Geen zin om te puzzelen? Kies dan voor de privé rondreizen van Riksja Kenia waarbij we de bouwstenen al voor je achter elkaar gezet hebben.Stel je eigen Kenia reis samen of kies een van de privé rondreizen van Riksja Kenia en Tanzania.