Egypte

- Sfeer filmpje


Afrika

  1. Botswana
  2. Egypte
  3. Marokko
  4. Madagaskar
  5. Mozambique
  6. Namibie
  7. Kenia
  8. Tanzania
  9. Zuid Afrika
Rondreis > Afrika > Egypte > Duiksafari in Egypte

Duiksafari in Egypte

Egypte is bij iedereen bekend vanwege zijn eeuwenoude geschiedenis en vele schatten. Eén van Egypte's mooiste schatten ligt echter verborgen onder water. Geen land ter wereld is zowel onder als boven water zo mooi als Egypte. De Rode Zee biedt een ongekende variatie aan verschillende soorten vissen en koralen. Duiken in Egypte is dan ook een ervaring die je niet mag missen.

De bekendste badplaatsen aan de Rode Zee zijn Hurghada en Sharm el Sheikh. Maar verspreid langs de kust liggen vele leuke plaatsjes waaruit u heerlijk kunt duiken. Een duiksafari is de manier om al dit moois te verkennen. Heeft u nog geen duikbrevet? Geen probleem, alles is te leren en de wateren van Egypte lenen zich hier uitstekend voor.

Nile Travel is al 20 jaar gespecialiseerd in reizen naar Egypte en heeft een ruim aanbod in duiksafaries. De duiksafaries kunnen worden gecombineerd met het bezoeken van de archeologische pracht van Egypte. U hoeft zich tijdens deze reizen nergens zorgen om te maken. Hotels, bagage, begeleiding, duikopleiding en transport zijn goed geregeld.