Egypte

- Sfeer filmpje


Afrika

  1. Botswana
  2. Egypte
  3. Marokko
  4. Madagaskar
  5. Mozambique
  6. Namibie
  7. Kenia
  8. Tanzania
  9. Zuid Afrika
Rondreis > Afrika > Egypte > Maak een woestijnrondreis

Maak een woestijnrondreis

Egypte bestaat voor het merendeel uit woestijn. Woestijnen zijn geen dorre, kale levenloze vlakten. Een woestijn bruist van het leven en de kleuren en het landschap zijn adembenemend mooi. Veel van Egyptisch bezienswaardigheden liggen in de woestijn, denk aan de beroemde piramiden bij Gizeh en de stad Luxor.

De kameel is het traditionele vervoersmiddel en wordt ook wel het schip van de woestijn genoemd. Uw woestijnrondreis brengt u niet geheel door op de rug van een kameel, maar het behoort tot de onderdelen van deze reizen.

Altijd al een woestijnsafari willen doen? Voor velen is het een droom, voor velen is het ook iets wat ze nooit zouden doen. Op pad met de bedoeïnen, slapen onder de sterrenhemel en met een jeep dwars door de woestijn.

Nile Travel is al 20 jaar gespecialiseerd in reizen naar Egypte en heeft een ruim aanbod in woestijnrondreis. De rondreizen kunnen worden gecombineerd met enkele dagen relaxen aan de stranden van de Rode Zee. U hoeft zich tijdens deze reizen nergens zorgen om te maken. Hotels, bagage, begeleiding en transport zijn tot in de puntjes geregeld. Genieten is het devies.